Vad är GoMore Nyckelfri?

GoMore Nyckelfri gör det möjligt att hämta och lämna en bil utan att bilägare och hyrestagare behöver mötas upp. GoMore installerar en liten enhet i bilen, vilken gör det möjligt att låsa och låsa upp bilen genom GoMore-appen.

Bokningsprocessen går till på samma sätt som vid andra hyresperioder där hyrestagare skickar en förfrågan om att få hyra bilen som bilägaren godkänner. Om funktionen Garanterat ledig är aktiverad godkänns bokningen automatiskt. Läs mer om Garanterat ledig här

När en bokning är godkänd hämtar och lämnar hyrestagare bilen utan att bilägaren behöver vara på plats. Hyrestagare dokumenterar bilens skick genom att ta bilder på bilen vid upphämtning och tillbakalämning. Bilens drivmedelsnivå och mätarställning avläses i de flesta fall automatiskt.