Vad kostar GoMore Nyckelfri för mig som bilägare?

Vi är glada över att kunna erbjuda GoMore Nyckelfri helt gratis till våra första bilägare som testar GoMore Nyckelfri, ett helt år. GoMore står för både installation och avinstallering av enheten i din bil. Efter första året kostar ett abonnemang på Nyckelfri 250 kr/månaden.

Du har ingen bidningstid och kan avsluta ditt abonnemang när du vill*. Hyrestagare betalar inget extra för att din bil hyrs ut som Nyckelfri. Tekniken gör uthyrningen smidigare för både dig och hyrestagare, och du får möjlighet till fler uthyrningar.

*Har du fått teknologin installerad gratis, är du bunden i 6 månader innan du erbjuds gratis avinstallation. Önskar du avinstallera enheten innan dess, betalar du 1000 kr för en avinstallation.