Vem installerar GoMore Nyckelfri i min bil?

Enheten installeras av utvalda, auktoriserade tekniker som är specialutbildade inom just tekniken bakom Nyckelfri. Verkstäderna följer speciella riktlinjer för varje bilmärke och modell.

GoMore samarbetar med verkstäder och tekniker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du måste själv köra bilen till och från verkstaden om inte en tekniker har möjlighet att komma ut till dig.

När GoMore Nyckelfri har installerats är det ditt ansvar som bilägare att testa att GoMore Nyckelfri och startspärr fungerar så som angivet på den instruktion du får från GoMore.

Anmäl dig här om du vill höra mer om GoMore Nyckelfri. Vi kontaktar dig så snart som möjligt för att förklara hur du kommer igång.