Hur gör jag om jag vill ha GoMore Nyckelfri avinstallerat ur bilen?

Kontakta oss på keyless@gomore.se för att säga upp ditt abonnemang på Nyckelfri. Det är ingen bindningstid och du kan säga upp avtalet när helst du önskar. Vi täcker utgifterna för både installation och avinstallation av Nyckelfri. Vi är glada att kunna erbjuda GoMore Nyckelfri helt gratis till våra bilägare den första månaden. Därefter betalar du 300 kr per månad för att ha enheten kvar i din bil.

Önskar du få Nyckelfri avinstallerat ser vi till att boka en tid hos någon av våra auktoriserade verkstäder för avinstallation av enheten. Observera att det kan dröja upp till 30 dagar innan vi kan garantera en tid för avinstallation.