Hur gör jag om jag vill ha GoMore Nyckelfri avinstallerat ur bilen?

Kontakta oss på support@gomore.se för att säga upp ditt abonnemang på Nyckelfri. Som bilägare är du bunden till en period på minst 12 månader. Vi täcker utgifterna för både installation och avinstallering av Nyckelfri. Vi är glada att kunna erbjuda GoMore Nyckelfri helt gratis till våra bilägare det första året. Därefter betalar du 250 kr per månad för att ha enheten kvar i din bil.

Önskar du få Nyckelfri avinstallerat ser vi till att boka en tid hos någon av våra auktoriserade verkstäder för avinstallation av enheten. Observera att det kan dröja upp till 30 dagar innan vi kan garantera en tid för avinstallation.