Måste jag lägga till funktionen Direktbokning om jag har GoMore Nyckelfri installerat?

Du behöver inte ha funktionen Direktbokning aktiverad för att få GoMore Nyckelfri installerat. Som vanligt kan du välja att istället fortsätta ta emot hyresförfrågningar och godkänna dem manuellt. Du bestämmer såklart själv när din bil hyrs ut och vem som får hyra den.

Om du väljer att aktivera funktionen Direktbokning kan din bil bokas direkt, utan att du behöver godkänna bokningsförfrågan först. Om du aktiverar funktionen får du ofta fler bokningar på din bil, men det är extra viktigt då att du håller din hyreskalender uppdaterad. Du slår på funktionen Direktbokning under din profil.

Läs gärna mer om Direktbokning här.