Kan jag få Nyckelfri installerat i min leasingbil från GoMore?

Flera av de leasingbilar vi erbjuder är kompatibla med GoMore Nyckelfri. Du kan själv filtrera på denna funktion när du söker bland våra aktuella erbjudanden eller följa denna länk. När du funnit en bil som passar dina behov klickar du på Gå till tillval och beställning där du kan bocka i intresse för GoMore Nyckelfri redan i din leasingorder. Om du skulle bli intresserad av den nyckelfria teknologin i ett senare skede när du redan mottagit din leasingbil kan du istället fylla i en intresseanmälan här

GoMore Nyckelfri är kostnadsfritt första månaden. Därefter är kostnaden 200 kr per månad för att behålla service och teknologin i bilen.