Verifiering av hyrestagare

För oss på GoMore är säkerhet och trygghet alltid högt prioriterat för både din och andra användares skull. För att få hyra bil hos GoMore måste din profil först bli verifierad. Du som ny hyrestagare verifierar dig tryggt, snabbt och enkelt via Mobilt BankID samt med bild på dig och på ditt körkort. Har du inte Mobilt BankID kan du trots det självklart hyra bil. Det vi då behöver är en bild på ditt pass i samband med att du lägger upp bilder på dig själv och på ditt körkort. Du kan läsa mer om våra krav på hyrestagare här!

I verifieringsprocessen görs även en kreditupplysning på dig som hyrestagare. Vi använder Bisnode som upplysningspartner och kreditupplysningen synliggörs ej på din UC. 

Se gärna till att ha ditt körkort och mobil- eller datorkameran redo innan du påbörjar veriferingsprocessen i appen eller på vår hemsida. 

Om du som hyrestagare inte uppfyller våra krav och villkor för att bli godkänd som hyrestagare kommer din verifiering att nekas. 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss