Lägg upp din bil

Om din bil uppfyller våra krav kan du snabbt och enkelt lägga upp din bil på GoMore.

En tydlig, utförlig och uppdaterad bilprofil ger fler uthyrningar. Kom även ihåg att ha bilder på bilen redo! Enklast blir det om du laddar ner vår app till Android eller iOS

Du väljer själv priset för din bil. Vid skapandet av bilprofilen rekommendera GoMore ett pris, men det är upp till dig att välja vad du anser vara en rimlig prissättning för din bil. Om du vill veta vad liknande bilar kostar kan du enkelt söka efter dessa på vår plattform. En ny, fullt utrustad modell kan ha ett högre pris, medan en äldre mindre utrustad modell hamnar lite längre ner i prisskalan. Läs mer om prissättning här!

När du skapat din annons kan du välja att tillåta Direktbokning. För att denna funktion ska fungera behöver du se till att ha en uppdaterad hyreskalender som visar när bilen är tillgänglig. Kalendern kan även användas för att undvika förfrågningar på datum du redan vet att bilen är upptagen. I samband med detta kan du även uppdatera vilka tider du är tillgänglig för överlämning av bilen.

När bilprofilen skapats kan du lägga till existerande skador på din bil. Dessa läggs automatiskt till i samtliga hyreskontrakt, så att du enkelt kan hålla koll på om några nya skador tillkommit under hyresperioden.

Om du vill att din bil ska hamna högre upp i sökresultaten kan du boosta din bilannons.