Kreditupplysning inför första gången du hyr bil

När du gör din första bokning hos oss på GoMore behöver du verifiera att du uppfyller våra krav för att få hyra bil hos oss. Ett av kraven är att uppvisa god kreditvärdighet vilket innebär att en kreditupplysning görs i samband med att du antingen verifierar dig med Mobilt BankID eller vid manuell verifiering. Denna verifiering behöver du enbart göra inför första gången du hyr bil hos oss.

Vi använder oss av Bisnode som kreditupplysningspartner och upplysningen påverkar inte din creditscore och synliggörs inte på din UC.

För oss på GoMore är säkerhet högt prioriterat och vi ställer därför krav på samtliga hyrestagare och bilägare samt har en aktiv granskning på vår plattform för att uppfylla så hög säkerhet som möjligt, för både din och andra användares skull. Anledningen till att vi genomför just en kreditupplysning är att värdet av det som hyrs, alltså bilen, är värt mer än kostnaden för en enskild hyresperiod. Detta är med andra ord ett säkerhetssteg som vidtas för alla involverade parters trygghet.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.