Så fungerar GoMore Leasing

Vi på GoMore erbjuder dig ett smart leasingkoncept där du kan leasa en bil samt dela bilen med andra när du själv inte använder den.

Vår vision är att du som leasingtagare ska kunna ha en bil du kallar din egen, men som du delar tillsammans med våra 140 000 noga granskade medlemmar på vår plattform när du inte behöver den. Genom att göra det sparar du in på planetens resurser samt hjälper till att finansiera din egen bil.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar att hyra ut din leasingbil via GoMore.

Vi på GoMore vill göra det så enkelt som möjligt för dig och har därför valt att inkludera serviceavtal, extra uppsättning däck samt helförsäkring (vagnskadegaranti + halvförsäkring) i ditt avtal. För att veta mer om vad som gäller kring våra specifika modeller rekommenderar vi att du kollar närmare på våra aktuella leasingerbjudanden eller se mer information här.

När du hittat rätt bil för dig fyller du i önskade tillval och lägger enkelt din beställning via vår hemsida. Därefter kommer någon från vårt leasingteam att kontakta dig. Strax efter att vi tillsammans har stämt av din beställning kommer du att motta ett avtal från oss på GoMore som mellanhand till vår leasingpartner. Avtalet tecknas mellan dig och vår leasingpartner och när kontraktet är signerat från båda parter så läggs beställningen för just din bil. Du kommer sedan att bli kontaktad av återförsäljaren för estimerad leveranstid, där din bil sedan hämtas ut när den är redo.

Vi vet att det kan kännas pirrigt att leasa en bil för första gången och därför kommer du alltid att kunna höra av dig till din kontaktperson på GoMore för alla eventuella frågor eller funderingar som dyker upp längs vägen.

P.S. Visste du att en bil i Sverige i snitt endast används 2% av dygnet? 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss