Nyckelfri uthyrning av din leasingbil

När du leasar din bil via GoMore får du också möjligheten att hyra ut den via vår plattform så att du kan minska dina leasingkostnader.

Du bidrar även till en viktig insats för både miljön och ditt grannskap genom att minska antalet bilar på våra gator. Det som även är positivt med att leasa en bil via oss är att de flesta av våra bilar är kompatibla med en så kallad nyckelfri teknologi.

Du undrar då säkert, vad är det för något?

Jo, det gör det möjligt för dig som bilägare att hyra ut din bil utan att behöva mötas upp med hyrestagaren för att överlämna nycklarna och skriva hyreskontrakt. Hyrestagaren sköter denna process själv genom appen och du får information när din bil hämtas och lämnas. GoMore Nyckelfri är mycket populärt bland både våra bilägare och hyrestagare, och att använda sig av denna funktion kan generera upp till 4 gånger fler bokningar. För att kunna hyra ut din bil nyckelfritt behöver den vara parkerad tillgänglig för allmänheten, tex kan inte bilen vara stående i ett garage då hyrestagaren inte kommer in utan dig. I sådana fall rekommenderar vi istället att du hyr ut bilen via det traditionella sättet; genom att möta upp hyrestagaren, lämna över bilnycklarna och i samband med detta signera ett kontrakt tillsammans i vår app.
Vill du veta mer generellt om hur uthyrning av din bil via GoMore fungerar? Läs gärna mer om det här.

Notera att antal kilometer som körs under uthyrningsperioderna är inräknade i dina totala kilometer i leasingavtalet. Tex om du har ett leasingavtal med 15 000 km/år och varje år kör 10 hyrestagare sammanlagt 1 000 km med bilen, då har du alltså 14 000 km/år kvar att förbruka på ditt avtal. Vi rekommenderar därför att köpa till extra kilometer om du är intresserad av att hyra ut din leasingbil.
P.S. Din bil är alltid helförsäkrad via oss på GoMore under din uthyrningsperiod. Läs gärna mer om det här.

Observera att vi erbjuder uthyrning som alternativ. Det är inte ett krav, utan en möjlighet.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.