Däck

Sommar- och vinterdäck: Vinterdäck är inkluderat i samtliga avtal men förvaring och byte ingår ej i månadspriset som står angivet på hemsidan.Vi på GoMore har valt att inkludera en extra uppsättning däck i vårt leasingavtal. Detta för att säkerställa din säkerhet på alla väglag och för att underlätta för dig. När du lägger din beställning kan du välja om du önskar ha friktions- eller dubbdäck. 

Däckskifte: Däckskifte ingår i ditt leasingavtal. Vid däckskifte kontaktar du som leasingtagare vår leasingpartner för att boka tid på en verkstad som ligger nära dig. Anledningen till att du bokar via vår leasingpartner är för att på ett enkelt sätt säkerställa att däcken hanteras enligt rekommendation, så att eventuellt kantstötta fälgar, punktering eller liknande undviks.

Förvaring: När det kommer till förvaring av däck måste du som leasingtagare förvara däcken privat. Det finns dock rekommendationer vi önskar att du följer för att vi ska kunna garantera skicket på däcken. Exempelvis ska de inte förvaras där de kan råka komma i direktkontakt med solljus. Önskar du förvara däcken på däckhotell är du självklart varmt välkommen att göra det. I vissa fall erbjuder vår leasingpartner däckhotell för en fast månadskostnad, rådfråga gärna vår support om du vill veta mer kring det.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss