Köra utomlands

Om du planerar att resa utomlands kan du hyra bil genom GoMore! På plattformen finns bilar för både minisemestern och skidresan med familjen och det går att boka bil i upp till 90 dagar. 

Det är bilägarna själva som bestämmer om utlandskörning är tillåten eller ej. Vid bokning kan du enkelt filtrera så att endast de bilar som tillåter körning i utlandet visas. 

Vid utlandsresor erbjuder GoMore tillsammans med Omocom en utlandsförsäkring. Detta behöver du lägga till vid bokning för att bilen skall vara försäkrad under hela resan. Läs gärna mer om utlandsförsäkringen här!

I din bokningsförfrågan bör du informera bilägaren om dina resplaner och släng gärna ett öga på hur många kilometer som är inkluderade i bokningen. Antalet inkluderade kilometer baseras på bokningens längd. Du ser alltid den totala inkluderade kilometermängden i steg 1 i bokningsprocessen samt i din bokningsbekräftelse. Om du behöver lägga till extra kilometer kan detta enkelt göras i bokningsflödet.

Det är tillåtet att köra i alla EU/EES-länder samt Schweiz.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.