Rapportering av användare

Om du skulle ha otur och inte kan genomföra din samåkning, pga att passageraren eller bilföraren inte dök upp, kan du rapportera användaren ifråga inne på det skjutsen i fråga. Skjutsen hittar du i ditt skjutsarkiv och du rapporterar händelsen genom att klicka på genom att klicka på "Rapportera problem" (flaggsymbolen). Kom ihåg att ge en kort beskrivning av vad och vem rapporteringen handlar om.