Förmedling av kontaktinformation mellan bilförare och passagerare

Medlemmar kan se varandras kontaktinformation när bokningen har accepterats och upp till 24 timmar efter att skjutsen har körts. Du kan alltid kontakta andra medlemmar genom att skicka ett meddelande på deras GoMore-profiler.  

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss