Tips inför första gången du hyr bil

Så snart du har blivit medlem hos GoMore kan du hyra bil. Första gången du hyr bil måste du dock genomgå en så kallad validering, där du laddar upp bilder av ditt körkort (fram- och baksida) samt ytterligare information som GoMore i sin tur godkänner/avvisar. Du kommer automatiskt till valideringen när du bokar bil första gången. 

Din hyresförfrågan skickas vidare till bilägaren så snart din validering har blivit godkänd. Du får besked i din GoMore-inbox så snart din hyresförfrågan har blivit godkänd/avvisad. 

Om du inte hör från bilägaren

Vi rekommenderar att skicka ut ett par hyresförfrågningar på samma gång då det ökar dina chanser att få en godkänd bokning. Det är dock viktigt att komma ihåg att avboka dessa hyresförfrågningar när du får en godkänd bokning. Hyresförfrågningar och bokningar kan avbokas av dig som hyrestagare utan avgift upp till tre timmar innan hyresperioden startar.

Tips till din sökning

Du kan alltid se bilägarnas uthyrningsstatistik genom att kika på deras genomsnittliga svarstid och andel accepterade förfrågningar. Desto snabbare en bilägare är på att svara på besked/förfrågningar och ju högre andel av dessa som accepteras, desto högre upp i sökfältet visas deras bilar. Med andra ord, ju bättre uthyrningsstatistik en bilägare har ju högre är oddsen för att få en godkänd hyresförfrågan. 

Har du bråttom? Läs gärna mer här på hur du snabbare får tag i en bil! 

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss