Hur snabbt kan jag få min leasingbil

Bilen levereras inom den period som står angiven vid respektive bilannons. Vårt mål är att du ska få din nya bil inom så kort tid som möjligt.

Så snart du signerat avtalet du mottar från vår leasingpartner i samband med beställningen av bilen läggs din order hos våra partners och bilförhandlare.

Du får därefter information om när och var din bil är klar för upphämtning där du förväntas hämta upp bilen själv på angiven plats.

Har du lagt till Nyckelfri installation ihop med din leasingbil ska du så snart du fått bekräftat datum för upphämtning kontakta GoMore via support@gomore.se för att även boka tid för installation av Nyckelfri. Läs mer om fördelarna med Nyckelfri här.