Betalning till bilägare

Intäkten till dig som bilägare överförs 24 timmar efter att hyresperioden har avslutats. Du finner summan i din GoMoreprofil under Saldo. För att få pengarna utbetalade ska du som bilägare ange ditt konto- och clearingnummer och klicka på Betala ut.

Utbetalningar görs varje tisdag och torsdag, därefter mottar du som bilägare summan senast 3 dagar efter utbetalningstillfället. Om du inte har mottagit pengar efter mer än 5 dagar från att utbetalning gjorts från GoMore ber vi dig vänligen kontakta oss på support@gomore.se.