Hitta en hyrbil snabbt och enkelt

Behöver du hitta en bil snabbt och effektivt rekommenderar vi följande:

  • Beskriv väl vad du ska använda bilen till. Med en informativ bokningsförfrågan och bra kommunikation ökar sannolikheten att bilägaren accepterar din bokning snabbare då ni slipper lägga ned tid på att berätta vad bilen ska användas till. Exempel är att skriva kort om vart du ska köra, vilka som eventuellt ska åka med och gärna annan information som kan vara bra att nämna för bilägaren. 
  • Skicka ut minst 2-3 bokningsförfrågningar för samma hyresperiod till olika bilägare. Den bokning som snabbast blir accepterad är den du får en bokningsbekräftelse för. De andra bokningsförfrågningarna du skickat ut för samma tidsperiod kommer avbrytas automatiskt.
  • Få en förfrågan bekräftad direkt med de bilar som har Direktbokning. Detta innebär att bilägaren har hög flexibilitet och är förberedd på bokningar med kort varsel samt att din bokningsförfrågan accepteras automatiskt.
  • Välj bilar där bilägarna har kort svarstid. Du kan alltid se en bilägares genomsnittliga svarstid genom att kika in på deras profil. Ju snabbare en bilägare är på att svara på förfrågningar och meddelanden desto högre upp i sökfältet visas deras bilar och desto högre är även oddsen för att du snabbt får en godkänd hyresförfrågan.

Lycka till med att hitta bil och kör försiktigt hälsar vi på GoMore! 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss