Vem kan hämta bilen

Det är alltid hyrestagaren som ska hämta bilen på angiven plats från bilägaren. Extraförare får inte hämta bilen utan att hyrestagaren är med, då det är hyrestagaren som ska signera hyreskontraktet. Orsaken till detta är att hyrestagaren har verifierats via GoMore och genomgått vår granskning, och samma krav på granskning ställs inte på extraförare. 

Som utgångspunkt är det endast hyrestagare som får köra bilen om inte extraförare lagts till vid bokning. Extraförare kan endast läggas till innan hyresperioden startar, ej under pågående uthyrning. 

Bilägaren bör neka uthyrningen på plats vid upphämtning om personen som hämtar upp bilen inte är densamma som hyrestagaren. Upphämtning bör också nekas om körkortsuppgifter och ID-bild inte stämmer överens med vad som står angivet i bokningen. Bilägaren bör i detta läget kontakta oss på GoMore och informera oss om situationen. 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.