Hur fungerar det med tankning och inkluderade kilometer vid hyrning av en Nyckelfri GoMorebil?

Tankning och inkluderade kilometer fungerar på samma sätt som när du hyr en icke-Nyckelfri bil hos GoMore. Du som hyrestagare har ett specificerat antal kilometrar inkluderade i din bokning och du ansvarar för att bilen ska återlämnas fulltankad.

Mätarställningen läses i de flesta bilmodeller av automatiskt genom Nyckelfri-enheten. Om bilen inte stöder automatisk avläsning av kilometer, eller om den registrerade körsträckan är felaktig, kan du uppdatera de angivna värdena i GoMore-appen. Det kommer tydligt framgå ifall bilen inte stöder automatisk avläsning av kilometer, och du kommer i dessa fall bli ombedd att ta en bild av mätarställningen i appen. Du kan läsa mer om extra kilometer och priser här.

Bränslenivån läses även den av automatiskt av Nyckelfri-enheten i de flesta bilmodeller. Om bilen inte stöder automatisk läsning av bränslenivåer, eller om den registrerade bränslenivån är felaktig, kan du uppdatera de angivna värdena i GoMore-appen. Det kommer tydligt framgå ifall bilen inte stöder automatisk avläsning av bränslenivå, och du kommer i dessa fall bli ombedd att ta en bild av bränslenivån i appen. 

Som hyrestagare betalar du själv för bränsle under hyresperioden. Du ansvarar dessutom för att bilen lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när du hämtade den. Om bilen lämnas tillbaka med mindre bränsle blir du automatiskt debiterad 15 kr för varje saknad liter på ditt betalkort. 

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss